Home /

in hungarian A szakértő figyelmeztet: ha ezt tapasztalod, könnyen lehet, hogy megcsal a párod

A szakértő figyelmeztet: ha ezt tapasztalod, könnyen lehet, hogy megcsal a párod

in hungarian

Az egyik legfájdalmasabb dolog az, ha az emberhez hűtlen lesz, akit mindenkinél jobban szeret. A megcsalás jeleire már több szakértő is kitért, nemrég pedig a Daily Star az Egyesült Királyság vezető, házasságon kívüli kapcsolatokat vizsgáló webhelyének, az IllicitEncounters.com-nak a felmérését osztotta meg, amelyben kitértek arra, melyek azok az intő jelek, amikre érdemes odafigyelni, és amelyeknek egy része a párunk alvási szokásaival kapcsolatos.

Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Az egyik nyilvánvaló jel az, ha a párod váratlanul többször is felkel éjszaka: a megcsalók 52%-a vallotta azt, hogy alvászavarok jelentkeztek náluk, miután viszonyba bonyolódtak. A hűtlenkedők 15%-a továbbá reggelente korábban kezdett el felkelni, hogy üzenjenek a szeretőjüknek. 28%-nak ugyanakkor semmilyen problémája nem akadt az alvással, sőt, jóval tovább maradtak ágyban, mivel „immáron nem voltak megfosztva az intimitástól”. 

Egy másik, nagyon gyakori intő jel az, amikor a partnered hirtelen sokkal ragaszkodóbbá válik: a megcsalók 57%-a úgy nyilatkozott, miután viszonyba bonyolódtak mással, jóval nagyobb vonzalmat mutattak a párjuk felé.

Összefoglalás gyanánt az IllicitEncounters munkatársa, Christian Grant a következőket mondta:

Mindnyájunknak van egy napi rutinja, amelyhez ragaszkodik, ezért ha szokatlan és megmagyarázhatatlan változások következnek be ebben a rutinban, annak többnyire van valami oka. Végső soron az a lényeg, hogy ügyelj arra a viselkedésre, amelyről tudod, hogy egyáltalán nem jellemző a párodra. Ne söpörd félre egyszeri vagy furcsa fázisnak titulálva: nincs füst tűz nélkül

– idézte a szakértőt a Daily Star.

Tags:

Új hírek