Home /

in hungarian Sokkoló látvány fogadta a rendőröket: holtan találták az anyát és két gyermekét

Rejtély: barátnője halála miatt keresték, holtan találtak rá a férfire is

in hungarian

Az észak-karolinai rendőrök most új részleteket hoztak nyilvánosságra egy helyi anya és két gyermeke halálával kapcsolatban. Az anya és gyermekei két hete eltűntek, mire a rendőrség megtalálta a holttestüket.

Fotó: Pexels.com

A 34 éves Benjamin Joseph Taylort gyilkossággal vádolták meg a 22 éves Markayla Johnson és gyermekei, a 4 éves Miracle Johnson és a 7 hónapos Messiah Johnson halálával összefüggésben.

A rendőrség szombat este találta meg Taylort a kaliforniai Imperial megyében, nem messze a mexikói határtól – írja a CrimeOnline.

Úgy tudni, a rokonok jelentették a rendőrségen, hogy Johnsont nem érik el sehogy sem. Akkor a rendőrség kamerafelvételeket nézett meg arról, hogy a nő elhagyta otthonát és egy buszra szállt fel. A rendőrség végül házkutatási parancsot kapott Johnson lakásához, bent pedig megtalálták a holttestét. Állítólag műanyaggal volt körbe tekerve és zsinórral megkötözve. A nyomozók több elhasznált légfrissítőt és gyertyát is találtak.

Másnap, amikor Johnson autóját átkutatták, a teherautóban holtan találták a gyerekeket, műanyag zacskókba csomagolva – írja a Queen City News. A nyomozók azt mondták, hogy Miracle-t az arca és a nyaka köré tekert pelenkákkal találták meg.

A helyi rendőrfőnök, Johnny Jennings szerint Taylor és Johnson kapcsolatban álltak, de nem ő volt a gyerekek apja.

Tags:

Új hírek