Home /

in hungarian Rejtély: barátnője halála miatt keresték, holtan találtak rá a férfire is

Rejtély: barátnője halála miatt keresték, holtan találtak rá a férfire is

in hungarian

Csaknem hat hónappal eltűnése után holtan találtak egy lakókocsiban egy férfit, akit barátnője halála miatt kerestek. A 70 éves Richard Scatchard szökésbe kezdett, miután Kelly Faiers október 15-én, vasárnap halt meg angliai otthonában.

Fotó: Pexels.com

A nő halálát gyilkosságként kezelték, a férfi hollétéről szóló információkért cserébe pedig pénzjutalmat ígért a rendőrség. Ennek ellenére kihűlt a nyom és nem találták meg mostanáig. Csütörtökön 14 óra után azonban a rendőrséget egy járókelő értesítette, aki egy férfi holttestét látta meg egy lakókocsiban. A rendőrségi szóvivő elmondta, bár a hivatalos azonosítási folyamat még nem fejeződött be, azt gyanítják, hogy a férfi valószínűleg Scatchard.

A hatóságok eredetileg Faiers halála ügyében indított gyilkossági vizsgálat keretében akartak beszélni a férfivel. Gary Haskins nyomozó a következőket mondta:

Kelly családját tájékoztattuk a legújabb fejleményekről, valamint Richard Scatchard családját is értesítettük. Az orvosszakértői vizsgálatokra még várunk, de úgy gondoljuk, hogy a férfi már legalább néhány napja halott lehetett. A halál okát is szeretnénk tisztázni, ám amíg a vizsgálatok tartanak, a férfi halálát megmagyarázhatatlanként kezeljük, bár gyanús körülményről egyelőre nincs tudomásunk.

A nyomozás folyamatban van – írja az Independent.

Tags:

Új hírek