Home /

Lajos Galambos’ lawyer: This is not a hunger strike!

Galambos Lajos ügyvédje: Ez nem éhségsztrájk!

A börtön konyháján nem tudják úgy elkészíteni az ételt

Az élelmiszer minősége és az ételek íze a börtönben

Biztos hallottál már oly történeteket, hogy a börtöntársak elkészítik a legfinomabb ételeket a börtön konyháján. Azonb sajnos ez nem mindenhol így v. Sok börtönben az ételek minősége és íze messze elmarad az otthoni ételektől.

Egy börtöntársam mesélte, hogy az ő börtönében az ételek nagyon rossz minőségűek. Az étel gyakr félkész, vagy teljesen éretlen, így az ételek íze és állaga nagyon rossz. Az egyik leggyakoribb élelmiszer az áztatott bab, amelynek íze és állaga nem éppen kellemes. Az élelmiszer általáb alacsony minőségű, és a börtönök nem engedhetik meg maguknak a jó minőségű ételek vásárlását.

Ezért a börtönben lévő rabok gyakr kénytelenek vásárolni élelmiszereket a börtönbolton. Azonb az árucikkek ára magas, így ezek az élelmiszerek is nagyon drágák. Az ilyen igények kielégítése napi küzdelem a börtöntársaknak.

Az ételminőség problémájával azonb nem csak a börtön lakói küzdenek. A börtönkonyhák dolgozói is nehézségekkel szembesülnek, amikor az ételek elkészítéséről v szó. Az étkeztetési szolgáltatás pénzügyi hozzájárulása gyakr csekély, és a börtön dolgozóinak tapasztalatai szerint a pénzösszeg nem elegendő az igényekhez, mivel a szolgáltatást sok v használja.

A börtönben dolgozó konyhafőnököknek is meg kell küzdeniük az élelmiszer fogások előkészítésével. A kis költségvetés miatt a börtönöknek nehéz megtalálniuk az egyensúlyt az étel minősége és az élelmiszer-költségek között.

Összességében elmondható, hogy a börtönökben eléggé korlátozottak az élelmiszer-korlátozások. Az élelmiszer minősége és íze azonb a börtön létfontosságú kérdése. A börtönök és a törvényhozási testületek támogatása segít javíti az étkezési szolgáltatásokat, és biztosíti, hogy a rabok megkapják a megfelelő minőségű ételeket, amelyekből egyenletesen fogyaszthatnak, és kevésbé kerülnek a börtön boltjába.

Tags:

Új hírek