Home /

Tóth Andi vonzereje szinte teljesen felfedte magát.

Alig takarta valami Tóth Andi bájait

Az éneklés után modellkarrierbe kezdett Tóth Andi

Tóth Andi, az énekesnőből modell lett

Tóth Andi több okból is magára vonja a figyelmet. Egyrészt az énekesnők közé tartozik, másrészt még modellként is ténykedik. Az már régóta tudható, hogy az éneklés a nő élete szerelme, de egy idő után úgy döntött, hogy kipróbálja magát a modellkedés világáb is.

Bár nem volt könnyű eljutnia odáig, hogy modellként tudjon teljesíteni, az énekesnő már nagyon fiatalon elkezdte a munkát, hiszen már tizennyolc évesen megnyerte az Intermodel és a Tini Star modellezőversenyt is. Az azóta eltelt időben dolgozott stúdiókb, fotózásokon és kisebb-nagyobb rendezvényeken is.

Bár Andi imád énekelni, ahogy ő maga fogalmaz, több területet szeretne megismerni és kiaknázni tehetségét. Így történt, hogy modellkedni is elkezdett. Az első ilyen lehetőségét a New York-i Fashion Week keretében kapta meg, de ő maga azt mondja, hogy ez még csak az első lépés volt a hosszú úton.

Andi nagyon szerény és alázatos, de egyben nagyon céltudatos is. Fontos számára, hogy ne csak egy területen legyen jeles, hem kipróbálja magát több fronton is. Az éneklés után pedig nem is választhathatott volna jobb területet a modellkedésnél, hiszen azoknak a tulajdonságoknak, amelyek az énekesnő sikeréhez vezettek (pl. magabiztosság, határozottság, kreativitás), mind nagy szerepe v a modellkedésben is.

Tehát Andi sok tehetséggel és kitartással rendelkezik. Nem csak a hgja, hem külseje is reklámfotókra, divatfotózásokra, kifutóra és egyéb, a modellkedéssel kapcsolatos munkákra alkalmasak. Az is tény, hogy Andi egyre nagyobb népszerűségnek örvend nemcsak Magyarországon, de a világ más országaib is.

Az énekesnő és modell a múltb oly műsorokb szerepelt, mint a Nagy Duett vagy a Sztárb sztár, és ezekkel nagy sikerre tett szert. Az életét az éneklés és a modellkedés mellett az aktív életmód is jellemzi. Szaidejében szívesen sportol, és az egészséges életmód is nagyon fontos neki.

Összességében elmondható, hogy Tóth Andi egy rendkívül tehetséges énekesnő és modell, akinek az élete az ének és a modellkedés egyaránt jelentős szerepet játszik. A kezdetektől fogva tisztáb volt az álmaival és kitartó munkájának köszönhetően most már a lehető legjobb úton jár a sikerek felé. A modellkedés és az éneklés világáb is bizonyította már rátermettségét, és a jövőben is nagy várakozásoknak kell megfelelnie.

Tags:

Új hírek