Home /

Meggyőzte a lézer-szkeptikus ortopéd sebészt a Safe Laser

Dr. Lg Péter: a Safe Laser készülékek tudatos alkalmazója, a lágylézer terápia híve

Az első találkozás a lágylézer terápiával

Amikor dr. Lg Péter ortopéd sebész, főorvos az orvosegyetemre járt még nem tultak semmit a lágylézer terápia lehetőségeiről, gyógyító hatásáról. Ennek megfelelően alakult az első találkozása a lézeres orvoslással. Finom fogalmazva: nem hitt benne. Lézer-szkeptikusból mára a Safe Laser készülékek tudatos alkalmazója, használója lett. A hogyról, a tapasztalatairól és a Safe Laserben rejlő potenciálról is beszélt. 

Safe Laser készülékekre az első találkozása nem volt az igazi. Felesége használt egy pontlézer készüléket, amelyet a kiskutyájánál alkalmaztak lábszártörés operáció után, ám a kezelés nem győzte meg, ezért a dr. Lg és felesége nem használták. Azonb, amikor az idős kutyusuknak megbicsaklott a lába, Rózsa professzor úr ajánlásával beszerezték az SL 500-as készüléket. Miután megpróbálták kúrálni a kiskutyust, az eredmény nagyon elismerésre méltó volt. Azóta már hiszen a lágylézer terápiáb.

Dr. Lg Péter tapasztalatai

Dr. Lg Péter szerint az életkorral járó kopással járó elváltozásoknál, kiváló hatékonysággal kezelhető a Safe Laser készülékkel. Ebben az esetben a lágylézeres terápia jelentős segítséget nyújt, mivel nem csupán megkönnyíti a mozgást, hem enyhíti az ízületi fájdalmakat is. A lágylézer terápia hatékony kezeli a sérüléseket, beleértve a bevérzéseket és az ödémákat is. Enyhíti a sérülés következményeit és gyorsítja a gyógyulást, a hegesedést pedig jelentősen csökkenti. A lézeres kezelés azonnal csökkenti a paszokat, de hosszabb távon a fizikoterápiával és az izomerősítéssel együtt kell alkalmazni.

A sérülésekkel kapcsolatos az izomhúzódások és izomszakadások a leggyakoribbak a fitnesz-termekben. Dr. Lg Péter szerint a lágylézer terápia hatékony módja ezeknek a problémáknak a kezelésére. Segít gyors helyreállíti az izomzat és a szervezet egyensúlyát, a Safe Laser készüléknek köszönhetően pedig egyszerűen és biztonságos alkalmazható.

Az idős korral szembenéző emberek számára különösen fontos a lágylézer terápia. Az arthrosis vagy a porckopás miatt fennálló paszoknál szinte azonnal enyhülést jelent, ami nagyb segíti a mozgást és a kényelmet. A Safe Laser készülékkel az ízületek könnyebbé és játékosabbá válnak, azonb nak használata az általános állapototól is függ.

A lágylézer terápia jövője

Az orvostársadalom nem osztott véleményen v a lézerrel kapcsolatb. Azonb dr. Lg Péter hgsúlyozza, hogy azok, akik az orvoslásb dolgoznak és kritizálják a lézert, általáb még nem használták. Az idő múlásával a lézerek hatékonyságát egyre többen fogják elfogadni és megbízni bennük.

Dr. Lg Péter végül arra a következtetésre jutott, hogy a lágylézer terápiáb és a Safe Laser készülékekben v nagy potenciál, amely nagyon kiaknázatl. Meg kell találni az utat arra, hogy az orvosok és a fizikoterapeuták megtudják, hogy kell alkalmazni ezt a terápiát, és hogy kell javíti az eredményességét. Az orvosoknak és terapeutáknak meg kell tulniuk az alkalmazás és az eredményesség módjait, így további területeken is alkalmazható lesz a lágylézer terápia. Dr. Lg Péter optimista a lágylézer terápia jövőjével kapcsolatb és biztos benne, hogy sokkal jobbak lesznek a módszerek, mint ahogy azok most működnek.

Tags:

Új hírek