Home /

Safe Laserrel a párizsi olimpiára

Safe Laser – az élsportolók társa a regenerációb és a sérülések leküzdésében

Molnár Botond tornászt egy Safe Laser segíti sérüléseinek regenerálásáb és elkerülésében

Az élsportolóknak mindent meg kell tenniük azért, hogy elérjék a céljaikat. Nem elegendő csupán a fejlett technikai tudás vagy az előrehaladott képességek birtoklása, hem a regeneráció és a sérülések leküzdése is elengedhetetlen tényező. A Safe Laser készülék ebben a helyzetben a sportolók társa lehet. Molnár Botond, a tehetséges tornász, és édesyja úgy gondolták, hogy a MOL Tehetségtámogató Programtól kapott összegből vásárolnak egy Safe Laser 500-as készüléket.

A Safe Laser készülék rendszeres használata hozzájárul a megterhelő edzések, versenyek utáni regenerálódáshoz, és akár egy esetleges sérülés esetén is azonnali segítséget biztosíthat. Molnár Botond utánpótlás válogatott tornász céljai az elkövetkezendő hazai és nemzetközi versenyeken való, dobogó és dobogó közeli helyezések elérése. Jelenleg az Ifjúsági Európa-bajnokságra készül, amelyet decemberben rendeznek meg Bakub. Az álma az, hogy kijusson a 2024-es párizsi olimpiára, bár akkor is csak 19 éves lesz. Családjától minden támogatást megkap a lehetőségeikhez mérten.

A tornasport nagyon veszélyes műfaj, amely során szinte elkerülhetetlen a sérülés. Azonb nemcsak maga a sérülés jelenti a kockázatot, hem az is, hogy a gyógyulás mennyi ideig tart. Az apróbb sérülések után sem mindig v elég idő a teljes felépüléshez, és gyakorlatilag kisebb-nagyobb fájdalmakkal kell edzeni.

Molnár Botond és édesyja nagyon tudatos készülnek a sikeres felkészülésre. Cséka Krisztina Testnevelőként, edzőként dolgozik, és az édesyaként is igyekszik megteremteni a sikeres felkészülés feltételeit. A Safe Laser Technológia lehetőséget ad a megfelelő regenerációra és rehabilitációra, ami nagyon fontos a sportoló életében. A készülék használatával azonnal kezelhetők az apróbb sérülések, és a Sportolónak nem kell várnia az időpontokra. Így sokkal több időt tud fordíti a felkészülésre és a gyógyulásra.

Molnár Botond elmondta, hogy az egyik legkomolyabb sérülése lábtörés volt, amit öt évvel ezelőtt szenvedett el. Kétszer meg is műtötték a lábát, és egy vasrudat beültettek, amit később eltávolítottak. Szerencsére teljesen meggyógyult. Tavaly éldeményezett vállgyulladása miatt fél évig kínzották a fájdalmak, és ki kellett hagynia a versenyeket. Ismerkedett meg a lágy lézeres kezeléssel, és tapasztalta hatását a gyorsabb regenerációra és aktivitásra. És ezért döntött úgy az édesyjával, hogy a MOL Tehetségtámogató Programtól kapott összegből egy Safe Laser 500-as készüléket vesznek.

A Safe Laser kifejezetten innovatív készülék, amelyet sportolók és nem sportolók egyaránt használhatnak. A készülék az általános egészséggondozáson túl jelentős eredményeket érhet el a sport területén is. Ennek az eredménynek az elérése érdekében a Safe Laser hosszú évtizedek alatt kifejlesztett innovatív megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a hatékonyabb regenerálódást és a leghatékonyabb alternatívát nyújtják a sérülések leküzdéséhez és regenerálódáshoz.

Az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy a Safe Laser készülékek nagyon népszerűek az élsportolók körében. Molnár Botond és édesyja kétségtelenül jó döntést hoztak, amikor a Safe Laser készüléket választották. Remélhetőleg ők és a készülék segítségével még több versenyt és tornát nyernek meg a jövőben.

Tags:

Új hírek