Home /

Besenyei Péter és a Safe Laser

Besenyei Péter: az örökmozgó sportoló és a Safe Laser Technológia

A Covid-19 vírus hatása a műrepülőre és párjára

Besenyei Péter szerencsés alkat, laza izomzatának is köszönhetően elkerülték a sérülések, túl a hatvon is lemegy spárgába, nyakába veszi a lábát. Amikor júniusb meglátogattuk őt Rózsa Tamással, a pilóta legenda, a ’Red Bull Air Race keresztapja’ azért elárulta, hogy használta már a Safe Laser készülékét és Tünde párjának köszönhetően a házipatikájuk legfontosabb része lett. Rengeteget kérdeztek Tamástól a Safe Laser Technológiáról, de a végén kicsit mi is kíváncsiskodhattunk.

A Covid-19 vírus okozta világjárvány, sok minden más mellett a sportéletet is hónapokra megbénította. Vnak ugy oly egyszemélyes sportágak, amelyeknek a versenyeit akár meg is rendezhették volna, de az utazás és egyéb logisztikai, szervezési kihívások ezeket is leállították. A karténélet az örökmozgó Besenyei Péter mindennapjait is alapjaib írta át.

„Az idei bemutatókat mind lemondták, mert a tömegrendezvényeket sehol nem engedélyezték, értő módon. Szeptemberig minden bemutatómat törölték – kezdte a tavaszi életének az összegzését Besenyei Péter, amikor Rózsa Tamással meglátogattuk őt a gyönyörű otthonáb, ahol szívesen beszélt a Safe Laserrel kapcsolatos tapasztalatairól is.

 – Ennek megfelelő önkéntes karténra rendezkedtünk be Tünde párommal és a négy kutyánkkal. Nem unatkoztunk. Egy lakótelepi lakásba zárva nyilván nagyon nehéz volt elviselni, de szerencsére mi elég nagy területen, a természez közel élünk. Minden nap akadt munka a házkörül. Nekünk úgy telt el, hogy végül nem maradt időm a műhelyemben rendet rakni, pedig évek óta tervezem.

 

Más profi sportolókhoz hasonló volt egyfajta lelassulás, amit nem is bántam igazán. Több időt foglalkozhattunk egymással, a kutyákkal. Több idő jutott filmek összevágására, fotók rendezgetésére, filmnézésre, vagy épp elolvasni néhány könyvet. Ebben az értelemben ez a fajta lelassulás jól is esett. Sok azt gondolják, hogy nekem nagyon hiányzik a pörgés, nos, egyáltalán nem. Élveztem a kiszámíthatóságot, hogy nem csörgött a telefon éjjel-nappal. Természetesen szomorú tapasztaltam a járvány negatív hozadékát, ami az egész országra, az egész világra hatással volt. Megtultam az eddigi életem, a versenyzés alatt, hogyha valami rossz történik, akkor is nak a jó oldalát kell nézni”– magyarázta a bajnok.

Safe Laser

Safe Laser Technológiára azóta talán még jobb odafigyelnek az emberek, hiszen az egészség megőrzése most még hgsúlyosabbá vált. Tünde, az egészségügyben dolgozik és amióta megismerkedett a Safe Laserrel folyamatos használja.

Egy ismerősöm ajánlotta a Safe Lasert és akkor megkerestem Tamást (Rózsa Tamás a Safe Laser Technológia egyik fejlesztője, a cég ügyvezetője), hogy hallottam a készülék jótékony hatásáról. Azóta gyakorlatilag az életünk része lett ez a csodaeszköz, szinte naponta használjuk. Az igazság, hogy Tünde párom aktívabb és gyakrabb használja. Nekem ritkább volt rá eddig szükségem, ami egy jó hír, de Tünde nagyon sokat használja kisebb-nagyobb sérülésekre, rándulásokra, fájdalmakra nagyon jó eredménnyel.

 

Szerencsés alkat vagyok, mert nekem soha nincs még rándulásom sem, nagyon laza az izomzatom, a mai napig lemegyek spárgába, a nyakamba rakom a lábam. Síeléskor mindenki bemelegítéssel kezd, én meg egyből nekiugrok a fekete pályának.   

 

Télen elég tartós szenvedtem egy légcsőhuruttól, akkor használtam a Safe Lasert, naponta rendszeresen kezeltem magam vele. A pozitív változás egyértelműen érzékelhető volt. Annyi jót hallottam már róla, hogy a jövőben én is komolyabb veszem és szisztematikusabb, rendszeresebben fogom használni”- ígérte meg Besenyei Péter mintegy magának és a párjának.

Safe Laser Technológia az egészség megőrzéséért

Besenyei Péter és Tünde életében a mozgás és az egészséges életmód fontos és a Safe Laser Technológia egyik fontos eszköze lett ennek a megvalósításáb. A világjárvány rámutatott az egészségünk, és az egymás iránti felelősségünk fontosságára, ezért is nagyon fontosak az ilyen, megelőzésre és gyógyításra is alkalmas eszközök.

Tags:

Új hírek